Schietpartij universiteit Texas

Op de campus van een universiteit in Texas heeft een man maandagmiddag in het wilde weg met scherp geschoten. Volgens de eerste berichten zijn er zes gewonden gevallen, onder wie politiemensen. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend. Er zouden geen mensen zijn omgekomen. De schutter is opgepakt, meldde de politie. De schietpartij vond plaats bij de Texas A&M University in de plaats College Station, tussen Dallas en Houston.

Rond het middaguur lokale tijd kwam er een melding binnen van een schutter in de buurt van het voetbalstadion. Later werd gemeld dat iemand was opgepakt. Verdere details over de schietpartij zijn er nog niet. De universiteit heeft omwonenden en studenten aangeraden voor de zekerheid binnen te blijven en buitenstaanders om weg te blijven. Het is de derde grote schietpartij in één maand tijd in de Verenigde Staten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>