Privébezoek koning Marokko aan Amsterdam

IMG_20160511_182935Koning Mohammed VI van Marokko is vrijdagavond in Amsterdam gespot. Toen hij over de Dam liep, ging hij met Marokkaanse Nederlanders op de foto, gekleed in een trui, jeans en met een muts op. Ook verschenen er foto’s en video’s op Marokkaans-Nederlandse nieuwssites van de landing van het vliegtuig, het uitstappen van de koning en het vertrek van Schiphol naar Amsterdam, in een grote stoet over de Ring A10.

De koning kwam vrijdag aan het eind van de middag aan op Schiphol. Het vliegtuig – een Boeing van Royal Air Maroc – werd door spotters opgemerkt. Zaterdagochtend stonden er op de fanpagina van de koning op Facebook – die drie-en-een-half miljoen volgers heeft – foto’s van de privé-stadswandeling van de vorst door Amsterdam. De koning reist rond door Europa en was al in onder meer Rusland, Tsjechië en Hongarije. Of hij in ons land ook officiële afspraken heeft, is niet bekend.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>