Vrouw in koffer in de Maas bij Maastricht door misdrijf omgekomen

De dode vrouw die vrijdag in een koffer uit de Maas bij Maastricht werd gehaald, blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Dat meldde de politie dinsdag in het tv-programma ‘Opsporing Verzocht’. De koffer werd waarschijnlijk vorige week dinsdag door een onbekende persoon vanaf de Servaasbrug in de rivier gegooid. Dat zagen twee getuigen, die daarop de politie waarschuwden. Duikers begonnen vanaf woensdag de rivier af te zoeken. Vrijdagavond werd de koffer een kilometer verderop gevonden.

Het is nog steeds niet duidelijk wie de vrouw is. Ze zou tussen de veertig en zestig jaar oud zijn. Tot nu toe kreeg de politie zo’n veertig tips binnen, waarvan enkele uit het buitenland kwamen. Volgens de politie zit ‘de gouden tip’ er nog niet bij. De politie heeft een foto van de dode vrouw openbaar gemaakt en haar kleding laten zien die ze aanhad. De politie hoopt dat getuigen zich melden die vorige week iemand met een koffer hebben zien sjouwen en heeft de oproep om informatie ook in België en Duitsland verspreid.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>