Doden bij explosie woning Didam

Gisteravond zijn twee mensen om het leven gekomen bij een explosie in een woning in Didam, ten oosten van Zevenaar in de Gelderse Achterhoek. Vermoedelijk zijn de twee slachtoffers de bewoners van het huis. De explosie vond rond 20.00 uur plaats. Daarna brak brand uit en stortte het huis in. Over de oorzaak is nog niets bekend. Politie en brandweer hebben de omgeving hermetisch afgesloten en doen grondig onderzoek. Het huis volledig verwoest: de burgemeester sprak van ‘één grote puinhoop’.

In de vrijstaande woning woonde een gezin met twee kinderen van 17 en 19 jaar. Volgens de brandweer waren de kinderen op het moment van de ramp niet in het huis aanwezig; de slachtoffers zijn waarschijnlijk de ouders. Het huis stond aan De Braak, een buitengebied van Didam , langs de A12 bij Zevenaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>