Gehandicapte man dood door woningbrand Amsterdam

Een woningbrand in een woning boven een café in de Amsterdamse Emmastraat heeft woensdag-ochtend het leven gekost aan een gehandicapte bewoner. De uitslaande brand brak rond half zeven uit en was vrij snel onder controle, maar voor de bewoner kwam hulp te laat. Een winkelier uit de straat vertelde stadszender AT5 dat de bejaarde man alleen woonde, niet goed kon lopen en weinig buiten kwam. Het is de derde dode door een brand binnen vier dagen tijd in de hoofdstad.

Zondag kwamen twee mensen om het leven na een brand in een klein hotel op de Nieuwezijds Voorburgwal. In het Science Park in Amsterdam-Oost raakten woensdagmiddag drie mensen gewond door een brand in een kantoorpand. De brand brak uit op het dak, waar werkzaamheden werden verricht. Ook hier had de brandweer de brand snel onder controle. AT5 verzekerde dat er geen verband tussen de verschillende branden bestaat.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>