Lijk vrouw opgegraven op camping

Op een camping in het Noord-Hollandse Landsmeer is het stoffelijk overschot van een vrouw opgegraven. De politie ging er na een tip op onderzoek uit. Sinds donderdagmiddag wordt de speeltuin van camping Het Rietveen zorgvuldig uitgekamd. Volgens de politie tipte een 35-jarige vrouw uit Birmingham afgelopen maandag dat er een lichaam van een vrouw zou zijn begraven op de camping. Dat deed ze nadat ze zelf was aangehouden.

Het gevonden lichaam zou vermoedelijk van het slachtoffer van een misdrijf zijn. De politie onderzoekt of het de resten zijn van een in 2002 als vermist opgegeven 21-jarige Poolse vrouw. De Britse politie heeft de vrouw opgepakt en verhoord, samen met een 39-jarige man uit Birmingham. Ze worden ervan verdacht de vrouw te hebben vermoord. De politie Zaanstreek-Waterland onderzoekt de zaak in samenwerking met de Engelse politie en zal om uitlevering van de twee verdachten vragen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>