Appeltjes van Oranje 2012 uitgereikt

Dinsdag 15 mei zijn voor de tiende keer de Appeltjes van Oranje uitgereikt, de jaarlijkse prijs van het Oranje Fonds voor initiatieven die op succesvolle wijze mensen met elkaar verbindt. Vanwege het tienjarig jubileum was het een bijzondere uitreiking op paleis Noordeinde in den Haag. Zowel prins Willem-Alexander als prinses Máxima waren samen aanwezig: nooit eerder deed het beschermpaar dat samen. Na ‘sport’ en ‘kunst’ is dit jaar ‘groen’ aan de beurt. Dit jaar werden drie winnaars uitgekozen die zich inzetten voor groen in de buurt.

De winnaars ontvingen een door koningin Beatrix gemaakt bronzen Appeltje en een geldbedrag van 15.000 euro. In de afgelopen 10 jaar kregen 20 sociale initiatieven een Appeltje van Oranje. Vanwege het jubileum waren de koningin en alle winnaars van de afgelopen tien jaar aanwezig.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>