Stroom treinreizigers komt langzaam op gang

De stroom reizigers die de trein nemen om ergens Koninginnedag te vieren, komt langzaam op gang. Het vervoer van reizigers naar Rhenen en Veenendaal is goed verlopen. Daar is de Koninklijke familie dit jaar op bezoek. De NS hield voor de zekerheid een trein achter de hand voor het geval het onverwacht extra druk zou worden, maar die trein was uiteindelijk niet nodig.

 

Het treinverkeer naar Amsterdam verloopt tot nu toe goed. De stroom reizigers komt er langzaam op gang. Vanochtend werden de eerste twee spoorlopers onmiddellijk aangehouden en kregen een boete van 240 euro. De politie controleert dit jaar streng op spoorzoekers, die de afgelopen jaren voor chaos op het centraal Station zorgden. Vooral rond Amsterdam en Eindhoven wordt grote drukte verwacht. De NS zet extra lange treinen in.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>