Schietpartij in park New Orleans: zeker zestien gewonden

Map_of_USA_showing_state_namesZondag vond er in de Amerikaanse stad New Orleans aan het begin van de avond (lokale tijd) een schietpartij plaats. Daarbij raakten zeker zestien mensen gewond. In een park waren 500 mensen aanwezig voor de opnames van een muziekvideo. Volgens twee getuigen openden twee mannen het vuur op de menigte.

Volgens ooggetuigen ging het om een vuurgevecht tussen twee bendes, aldus de politie. Er waren geen kinderen in het park op het moment van de schietpartij. De menigte bestond uit mensen die kwamen voor de video-opname en mensen die langsliepen nadat een parade even verderop kort daarvoor was afgelopen. De politie was al onderweg naar het park vanwege meldingen van een vechtpartij. De bendeleden gingen er vandoor. Het park is afgezet, de politie verricht onderzoek en er is nog niemand aangehouden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>