Nederlandse toeriste zes weken in Australië misbruikt als seksslaaf

IMG_20160527_135354In Australië is een 21-jarige Nederlandse toeriste eind vorig jaar zes weken lang gegijzeld, misbruikt en mishandeld. Een Australisch stel zou haar in een appartementencomplex in Melbourne hebben gebruikt als seksslaaf. De vrouw zou het tweetal in oktober 2012 hebben ontmoet op een feestje. Dat zou hebben geleid tot ‘een triootje’, maar moet zijn begonnen als onschuldig seksavontuurtje, veranderde in een horrorscenario. De Nederlandse mocht haar kamer niet meer verlaten en haar polsen en enkels werden boven haar rug vastgebonden.

 

Vandaag stond het stel voor de rechter en kwamen gruwelijke details naar buiten. De Nederlandse zou tientallen keren zijn verkracht, geketend, gemarteld en met de dood bedreigd. De Australische politie heeft 450 uur aan videomateriaal met bewijs in haar bezit. De nachtmerrie eindigde pas toen de vrouw zichzelf zo had verwond dat ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht, aldus lokale media. Volgens andere media wist ze op eerste kerstdag te ontsnappen nadat ze de man van het tweetal had neergestoken. Het is niet bekend hoe het nu met de Nederlandse gaat. Op 30 augustus moet het stel opnieuw voor de rechter verschijnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>