Mexico-City: nog steeds mensen levend onder het puin

In Mexico-City worden na de aardbeving van dinsdag nog steeds mensen levend onder het puin vandaan gehaald; tot nu toe waren het er 52. Het dodental is inmiddels opgelopen tot zeker 237. De meeste slachtoffers vielen in de hoofdstad en ten zuiden daarvan in de staat Morelos.

De aardbeving had een kracht van 7,1 op de schaal van Richter en was de tweede zware aardbeving binnen een aantal weken in Mexico. Tientallen gebouwen zijn ingestort. De zoektocht naar overlevenden gaat door. Reddingswerkers proberen met man en macht mensen onder het puin vandaan te halen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>