Kerststorm UK wakkert na Boxing Day opnieuw aan

De Britten zijn nog niet verlost van de nachtmerrie, die de kerststorm voor menigeen betekende. Hield het slechte weer grote delen van het land tijdens kerstavond in haar greep, vrijdag, de dag na Boxing Day (tweede kerstdag voor de Britten) wordt opnieuw storm verwacht, met mogelijk dezelfde rampzaliger gevolgen als voor kerst. Het verkeer dreigt opnieuw in een chaos te veranderen, zoals op 24 december.

Dinsdag werden vluchten geannuleerd, vielen treinen uit, werden wegen gesloten en duurde de reis naar huis of familie veel langer dan normaal, omdat iedereen de snelheid moest aanpassen, vanwege overstromingen en zware windstoten. Eerste en tweede kerstdag kunnen de Britten even op adem komen, maar voor vrijdag – wanneer veel mensen naar hun werk moeten – is opnieuw storm voorspeld, met naar verwachting nog meer regen dan voor kerst. Naar verwachting wakkert de wind donderdagnacht vanuit het westen aan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>