Russisch passagiersvliegtuig neergestort in Sinaïwoestijn in Egypte

IMG_20160527_161320In de Sinaïwoestijn in Egypte is vanochtend een Russisch passagiersvliegtuig neergestort. Aan boord van de Airbus A3221 van de Russische maatschappij Kogalimavia zaten 224 mensen: 217 passagiers en zeven bemanningsleden. Het zouden allemaal Russen zijn, onder wie veel Russische toeristen. Er zijn geen aanwijzingen dat het toestel is neergeschoten.

Het vliegtuig was om 6.51 uur vanaf het Egyptische vakantieoord Sharm-el-Sheikh vertrokken en had als eindbestemming Sint-Petersburg. Om 7.14 uur verdween het toestel van de radar. Waarschijnlijk is een technisch mankement de oorzaak van de crash. De piloot zou kort voor de crash toestemming hebben gevraagd om weer te landen vanwege een technische storing. Een Egyptisch reddingsteam vond het vliegtuigwrak en heeft gemeld dat het vliegtuig volledig is verwoest. Waarschijnlijk zijn alle inzittenden omgekomen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>