Koningin Máxima populair in Duitsland

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Koningin Máxima (43) is populair in Duitsland. Samen met de Zweedse kroonprinses Victoria (37) kwam ze het hoogst uit de bus bij een peiling onder 1001 Duitse vrouwen. In de enquête, uitgevoerd in opdracht van het tijdschrift Frau im Spiegel, kregen ze ieder 20 procent van de stemmen. Victoria eindigde al eens als eerste, voor Máxima is het de eerste keer.

Op 19 en 20 maart kunnen de Duitsers haar ‘live’ zien: dan bezoekt ze Hamburg en Schleswig-Holstein. De Britse hertogin Kate, de 33-jarige vrouw van prins William, eindigde met 19 procent als derde. Daarna volgen de Noorse prinses Mette-Marit (41), de Spaanse koningin Letitia (41) en kroonprinses Mary van Denemarken (42). De Belgische koningin Mathilde en prinses Charlene van Monaco kregen slecht 1 procent van de stemmen, Stéphanie van Luxemburg nul procent.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>