Hollande wil roddelblad voor de rechter slepen

De Franse president François Hollande wil roddelblad Closer voor de rechter slepen. Het blad beweert dat hij een verhouding heeft met actrice Julie Gayet en publiceerde vandaag een lijvige reportage met foto’s over de mogelijke affaire. Op de foto’s is een man te zien met een helm op, samen met een bodyguard, volgens het blad bij het appartement van de actrice.

Daar zou de 59-jarige president regelmatig de nacht doorbrengen en de bodyguard de volgende ochtend verse croissants komen brengen. Hollande zei in een verklaring dat het artikel zijn privacy schaadt, maar hij ontkent er niet in dat hij een verhouding heeft met de 41-jarige Gayet. Hollande is niet getrouwd. Hij heeft vier kinderen met politica Ségolène Royal, die hij een paar jaar geleden verliet voor de journaliste Valérie Trierweiler, met wie hij nog steeds samenwoont.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>