Brand na stunt op Hongaarse set Die Hard 5

Tijdens de opnames van Die Hard 5 in Boedapest is bij een mislukte stunt een gebouw afgebrand. De stuntman wist ternauwernood aan het vuur te ontsnappen. Hoofdrolspeler Bruce Willis was op dat moment in zijn hotelkamer. De 57-jarige acteur speelt opnieuw zijn beroemde John McClane-figuur. Hij kwam op de set toen de vijfde verdieping van het gebouw vlam had gevat en hielp mee met het redden van de opnameapparatuur. De Hongaarse brandweer wist het vuur te bedwingen. De producenten weten even niet hoe het verder moet, omdat ze nu niet kunnen filmen op de locatie waaraan twee maanden was gebouwd (klik hier voor de trailer).

Het houten gebouw was speciaal voor de film gemaakt. De bedoeling was dat er in de lobby een brandje zou ontstaan op het moment dat een helikopter wilde landen. Door de wieken van het toestel werd het vuur over het hele gebouw verspreid.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>