Lady Gaga schoffeert Thaise fans

De Amerikaanse popster Lady Gaga heeft zich de woede pop de hals gehaald van haar fans in Thailand. In het kader van haar Born-This-Way-Ball wereldtournee doet de 26-jarige superster Thailand aan en treedt vrijdag op in de hoofdstad. Direct na aankomst in Bangkok twitterde ze dat ze niet kan wachten om een nephorloge te komen kopen: ‘Ik ben klaar voor vijftigduizend schreeuwende Thaise monsters. Ik heb zin om een nep-Rolex te kopen.’

Lady Gaga heeft een slordige 24 miljoen volgers op Twitter, en die konden er wel om lachen, maar haar Thaise aanhang niet. Haar Thaise ‘monsters’ noemen de actie van gaga ‘zwaar onbeschoft, beledigend en bovendien slecht voor het imago van Thailand.’ Het is niet de eerste rel tijdens haar Aziatische tournee. Vorige week gingen christelijke jongeren in de Filippijnen de staat op en eisten dat twee concerten in Manilla niet door zouden gaan. Naar de show in Zuid-Korea mochten geen fans onder de 18 jaar. In Indonesië is het nog steeds niet zeker of haar show op 3 juni in Jakarta doorgaat. De politie wil het concert verbieden, omdat islamitische groeperingen hadden gedreigd de show koste wat kost te zullen stoppen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>