Scharrel Kennedy brengt memoires uit

Een scharrel van de Amerikaanse president John F. Kennedy heeft haar memoires uitgegeven: ‘Once Upon a Secret. My Affair with President John F. Kennedy and its Aftermath’. Daarin vertelt Mimi Alford, inmiddels 69 jaar oud, oma en gepensioneerd secretaresse van een New Yorkse kerk, anderhalf jaar lang een relatie met hem te hebben gehad, tot hij in november 1963 werd vermoord. Ze was 19 jaar, toen ze in de zomer van 1962 als stagiaire op het persbureau van het Witte Huis kwam werken.

Na vier dagen moest ze naar de kamer van de president komen en zich uitkleden. Daarna heeft de president haar ontmaagd, onthult ze in haar boek. Ze beschrijft verder hoe Kennedy haar lustverhogende middelen liet gebruiken en seks liet hebben met een medewerker, terwijl hij toekeek. Tijdens de Cubacrisis zou hij tegen haar hebben gezegd dat hij zijn liever wilde dat zijn kinderen rood dan dood waren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>