Big Brother ster Brazilië niet verkracht

De Braziliaanse Big Brother ster Monique Amin is niet verkracht door een medebewoner in het Big Brotherhuis. Dat heeft zij de politie laten weten, die een onderzoek naar het incident doet. Bij de aftrap in het Big Brother huis op de eerste avond van het nieuwe seizoen werd een feestje gegeven. De 23-jarige Amin keek nogal diep in het glas en belandde na afloop in bed met de 31-jarige model Daniël Echaniz. Het leek alsof hij haar in haar slaap verkrachtte.

Dat ontkent zij nu: ze zegt dat ze zich er bewust van was fat ze op dat moment de lakens met hem deelde en dat ook wilde. Ze doet dus geen aangifte tegen Echaniz. Die werd gisteren na de beschuldiging van verkrachting uit het programma gegooid; Amin is weer terug in het Big Brother huis. Blijft wat mij betreft één vraag onbeantwoord: waar was de regie? Het realityprogramma wordt immers dag en nacht op camera opgenomen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>