Inhoud laatste huis Michael Jackson geveild

Deze week wordt de inhoud van het huis van Michael Jackson geveild, waarin hij in juni 2009 dood werd aangetroffen. De popster had dat huis gehuurd: volgens veilinghuis Julien’s hoorde het merendeel van de spullen dan ook bij het huis, zoals meubels, schilderijen en ornamenten. Maar er zitten ook persoonlijke spullen van de King of Pop tussen, zoals een door hem geschreven briefje op een spiegel en een krijtbord waarop zijn kinderen ‘Ik hou van Papa’ hadden geschreven.

Zondag konden fans in de woning alvast een kijkje komen nemen naar de spullen. Vandaag begint de openbare bezichtiging . Het veilinghuis heeft een aantal kamers uit het laatste huis van de popster nagebouwd in een showroom in Beverly Hills, zoals een eetkamer, een replica van de woonkamer en de slaapkamer waarin Jackson overleed. Aan het hoofdeinde van zijn bed hebben fans zondag allerlei eerbetonen aan de King of Pop neergelegd. Op verzoek van de moeder worden die na de kijkdagen aan de familie overgedragen. Het bed zelf is niet te koop. In 2009 vond al een veiling plaats: toen werd de inboedel van de Neverland Ranch van jackson verkocht. Het jasje dat hij in de videoclip Thriller droeg, ging weg voor 1,8 miljoen dollar, zijn glitterhandschoenen met Swarowski kristallen voor 350.000 dollar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>