Seriemoordenaar Brazilië bekent 39 moorden

In Brazilië heeft een 26-jarige man bekend dat hij in tien maanden tijd 39 mensen heeft vermoord. Dinsdag werd hij gearresteerd. De politie vond een vuurwapen in zijn huis, dart kan worden gelinkt aan de moord op zeker zes vrouwen. De verdachte de moord op zes vrouwen en nog 33 andere mensen bekend. De slachtoffers zouden vaak jonge vrouwen zijn geweest, maar ook dakloze mannen.

De dader zegt dat hij vanaf zijn motorfiets willekeurig mensen doodschoot. Hij zou begin 2013 aan het moorden zijn geslagen in de staat Goias in het midden van het land, waar zijn moeder woonde, en werd gearresteerd in de stad Goiania. Een politie-officier zei op de Braziliaanse tv dat de dader zijn slachtoffers tijdens het verhoor bij nummer 1 tot 39 noemde: ‘We waren geshockeerd door zijn kilte’. De dader zou hebben gemoord vanuit ‘een innerlijke woede tegen alles om zich heen’ en koos zijn slachtoffers onwillekeurig. De familie van de slachtoffers is opgelucht dat de man is opgepakt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>