Brits huwelijk van het jaar: Pippa Middleton trouwt

De Britten beleven zaterdag het huwelijk van het jaar: Pippa Middleton, de 33-jarige zus van hertogin  Catherine, trouwt met bankier en multimiljonair James Matthew (41). Toen Catherine zes jaar geleden trouwde met prins William, was Pippa haar bruidsmeisje en oogstte veel lof in haar witte jurk met extra slank makende sleepje.

Pippa en James trouwen in een idyllisch kerkje uit de 12e eeuw ruim een uur rijden van Londen. Na de ceremonie in de kerk gaat het gezelschap naar het landgoed van de Middletons in het nabijgelegen Bucklebury. Het kerkje staat op privéterrein. De pers wordt op afstand gehouden, op beide locaties is het luchtruim gesloten en gasten mogen geen foto’s maken. Volgens Buckingham Palace komen de Queen, prins Charles en zijn vrouw Camilla niet naar de bruiloft. Willliams broer Harry is uitgenodigd. Er gingen geruchten dat hij zijn vriendin Maghan Markle zou meenemen, maar onder royals geldt de regel ‘no ring, no bring‘, dus dat is niet waarschijnlijk.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>