Zweden: beer doodt dierenverzorger voor de ogen van bezoekers

In een dierenpark in Orsa, hartje van Zweden, heeft een jonge bruine beer een dierenverzorger gedood. Het gebeurde voor de ogen van bezoekers tijdens een rondleiding voor publiek. De verzorger was samen met een gezin een afgesloten ruimte binnengegaan waar de beer normaal niet kon komen. De beer had een tunnel gegraven onder de omheining en dook ineens op in de afgesloten ruimte.

De bijna tweejarige beer viel de dierenverzorger aan. De 19-jarige man liep zware beetwonden op en overleed kort daarna aan zijn verwondingen. Het gezin wist te ontkomen door over het hek te klimmen. De beer is door een andere dierenverzorger doodgeschoten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>