Frans gezin vermoord – vermoedelijk vanwege ruzie om erfenis

In Frankrijk is een gezin met twee kinderen vermoord. De vader, moeder, zoon van 21 en dochter van 18 werden sinds 16 februari vermist.  Zondag werden de zus van de vader en haar ex-partner opgepakt. De man heeft uiteindelijk bekend de vier om het leven te hebben gebracht.

Hij zou het gezin hebben vermoord vanwege een langslepende ruzie over een erfenis. De lichamen van de vier gezinsleden zijn nog niet gevonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>