Rolling Stones pakken Hyde Park opnieuw in

Zaterdagavond hebben de Rolling Stones na 44 jaar opnieuw een concert gegeven in het Londense Hyde Park. Dat deed de Britse rockgroep in 1969 ook al een keer. Toen was het concert gratis, gisteren niet. Op de zwarte markt werden tickets verkocht voor 2000 pont (2300 euro). Hoe dan ook: het concert was uitverkocht. Komende zaterdag (13 juli) geeft de band een tweede concert in Hyde Park en ook dat is al uitverkocht. Het concert vond plaats in het kader van de tournee ’50 & Counting’, waarmee de Stones hun vijftigste verjaardag vieren.

Er kwamen 65.000 fans op af. Mick Jagger vroeg aan het begin van de show wie er 44 jaar geleden ook al bij was en zei ‘Welcome back’. Hoeveel mensen reageerden, is niet duidelijk. De Stones begonnen hun optreden met Start Me Up en It’s Only Rock ’n Roll. Later speelden ze ook klassiekers als Brown Sugar, Honky Tock Women en Jumping Back Flach en Paint It Black.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>