Gezinsdrama Duitsland: vader doodt vier kinderen

In het Duitse dorp Ilsede (tussen Braunschweig en Hannover) in de deelstaat Neder-Saksen heeft zich een gezinsdrama afgespeeld: een 36-jarige man wordt ervan verdacht zijn vier kinderen te hebben gedood. De politie vond donderdagavond laat de levenloze lichamen van een meisje van 12 en drie jongens van 5, 7 en 9 jaar. De 36-jarige vader probeerde zelfmoord te plegen, maar raakte zwaargewond en ligt in coma in het ziekenhuis.

Hoe de kinderen zijn omgebracht, is niet bekend; op de lichamen zijn snijwonden te zien. De politie gaat ervan uit dat de kinderen in hun slaap zijn omgebracht.  Huwelijksproblemen zouden de oorzaak van het drama zijn. De moeder was op vakantie in het buitenland. Ze zou een sms’je hebben gekregen, waarin de man zijn daad aankondigde. Daarop belde ze met familie in Ilsede, die politie en brandweer alarmeerde.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>