Steekpartijen in Oxford Street om sportschoenen

Op Boxing Day, tweede kerstdag en de drukste koopdag in Groot-Brittannië, is een jongeman doodgestoken in de drukke winkelstraat Oxford Street in hartje Londen. Het incident speelde zich af voor de ogen van klanten in een schoenenwinkel. Een paar uur later werd een tweede tiener in een sportschoenenwinkel verderop gestoken. De dodelijke steekpartij was het gevolg van een ruzie om een paar sportschoenen in een Foot Locker Store. Het slachtoffer strompelde nog naar buiten, maar stierf op de stoep voor de winkel.

De politie hield elf verdachten aan. In de winkels zijn verschillende wapens gevonden. The Sun meldt dat er een conflict speelde tussen twee benden: ze zouden ruzie hebben gekregen wie de sportschoenen zou stelen. De tweede steekpartij gebeurde in Nike Town, 700 meter verderop. Het slachtoffer werd in zijn been gestoken, maar is niet in levensgevaar. Of er een verband bestaat tussen beide zaken, is nog niet duidelijk.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>