Zweden opgeschrikt door grote misbruikzaak

In Zweden is een 41-jarige man uit de omgeving van Stockholm opgepakt die wordt verdacht van seksueel misbruik van tientallen minderjarigen. Hij zit al sinds april vast, maar het werd pas vandaag bekend gemaakt. De verdachte zou een 15-jarig meisje hebben verkracht en hebben betaald voor seks met 13 andere minderjarigen. Eén van hen diende een aanklacht in tegen de man. Hij zocht onder verschillende pseudoniemen contact via internet. Op basis van gegevens in zijn computer denkt de politie dat hij nog 35 andere meisjes heeft misbruikt.

 

Hun identiteit is nog niet vastgesteld, maar de politie denkt dat het gaat om meisjes tussen de 7 en 18 jaar oud. De Zweedse politie gaat e-mails versturen naar circa 800 adressen die in de computer van de man staan. Degenen die zijn benaderd door de man, worden verzocht om zich te komen melden, in de hoop het onderzoek te versnellen. De man werd eerder veroordeeld voor mishandeling.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>