Gewonden bij ongeluk in Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs zijn op Tweede Paasdag vijf mensen gewond geraakt bij een ongeluk. De Franse krant Le Monde meldt dat tegen drie uur ’s middags  in de attractie ‘Big Thunder Mountain’ (zie foto) een decorstuk van glasvezel en hout naar beneden kwam en op een wagentje met 25 mensen belandde. Één van de gewonden, een 36-jarige man, werd in zijn gezicht geraakt en is ernstig geblesseerd naar een ziekenhuis in Parijs gebracht. Volgens het pretpark verkeert hij niet in levensgevaar.

 

Medewerkers van Disneyland vingen zijn familie op. De andere gewonden werden in het park behandeld en hoefden niet naar het ziekenhuis. De attractie is onmiddellijk voor het publiek gesloten en wordt grondig onderzocht. Disneyland zelf is gewoon open.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gewonden bij ongeluk in Disneyland Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>