Vouw twee dagen vast in lift

De politie in Amsterdam heeft een 31-jarige schoonmaakster bevrijd uit haar benarde positie: ze zat twee dagen lang vast in een lift. Ze werd al twee dagen vermist en bleek sinds zaterdagmiddag het hele Pinksterweekend vast te zitten in een lift in een advocatenkantoor aan de Weteringschans. Na bijna 48 uur opgesloten te hebben gezeten, werd ze maandag werd ze rond het middaguur bevrijd.

 

Het lijkt erop dat de lift stil kwam te staan oor de stroomstoring van zaterdagochtend in het centrum en het zuiden van de stad. De vrouw had niets te eten of te drinken bij zich en geen telefoon: haar handtas lag buiten de lift. Ze had weinig ruimte in de lift, omdat ze haar schoonmaakkarretje bij zich had. Volgens de politie gaat het nar omstandigheden goed met haar. Ze is wel wat verzwakt. Haar man stond haar maandagmiddag met open armen op te wachten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>