Prins Friso naar Londen?

Prins Friso wordt mogelijk dit weekend overgebracht naar een kliniek in Londen die is gespecialiseerd in gevallen van coma. Dat schrijft het Oostenrijkse tabloid OE24. De prins ligt sinds 17 februari in coma in het Academisch Ziekenhuis in Innsbruck, nadat hij door een lawine was gedolven. Hij heeft ernstig hersenletsel opgelopen en het is niet zeker of hij ooit nog uit zijn coma komt. Update eind van de middag: de prins is op weg naar Londen.

Dat slechte nieuws deelde het hoofd van het team behandelende artsen afgelopen vrijdag mee op een persconferentie. Een woordvoerder van het ziekenhuis vertelde OE24 dat patiënten die kunstmatig worden beademd, door heel Europa kunnen worden vervoerd. Friso zou naar Londen verhuizen omdat hij daar met zijn gezin woont. ‘Bij een coma is het belangrijk om vertrouwde mensen om je heen te hebben’, zei de woordvoerder. De koninklijke familie zou dit weekend ook uit Oostenrijk vertrekken, aldus de krant.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>