Bommeldingen op scholen in hele land

Op scholen in het hele land zijn vandaag bommeldingen binnengekomen. Een internationale school in Maastricht werd geëvacueerd, maar ook scholen in Utrecht, Leeuwarden, Haren en Eindhoven ontvingen bommeldingen. Ook in Haren en Leeuwarden ging het om een internationale school.

Een internationale school in Den Haag zou ook een bommelding hebben ontvangen. Of de meldingen met elkaar in verband staan, is nog niet duidelijk. Het bleek om valse meldingen te gaan. In Utrecht ging het om een gebouw van de Hogeschool oor de Kunsten (HKU) op het Janskerkhof.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>