Man steekt twee vrouwen dood op station Marseille

In Marseille heeft een man twee vrouwen met een mes doodgestoken op een groot treinstation: Gare Saint-Charles.  Anti-terreureenheden hebben de man daarna doodgeschoten. De politie gaat uit van een terroristische daad.

Een van de slachtoffers zou de keel zijn doorgesneden en het andere slachtoffer werd in haar buik geraakt.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>