Londen: gewonden na explosie in metro

Bij een explosie in een treinstel van de Londense metro zijn vrijdagochtend meerder gewonden gevallen op op het drukke station Parsons Green in het zuidwesten van de stad. Het was spitsuur, dus het was extra druk. De politie spreekt van een terreurdaad. In het treinstel zou een emmer zijn ontploft. De politie onderzoekt wat er in de emmer zat.

Er zijn mensen met brandwonden in het gezicht, andere mensen werden onder de voet gelopen in de paniek die na de knal uitbrak. Op of inde buurt van het station zou nog een verdacht voorwerp zijn gevonden dat wordt onderzocht. De politie wil er op dit moment niets over kwijt. De lijn is stilgelegd tussen Earl’s Court en Wimbledon. De rest van de lijn blijft in gebruik. Mensen wordt gevraagd uit het gebied weg te blijven. De brandweer is met zes brandweerwagens en een man of vijftig ter plaatse.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>