Britse politie verijdelt terroristische plannen

Met een anti-terreuractie in Noordwest-Londen heeft de Britse politie terroristische plannen verijdeld. Bij de actie is een 20-jarige vrouw neergeschoten, zij ligt in het ziekenhuis. In totaal zijn zes mensen aangehouden; de gewonde vrouw kan pas worden gearresteerd als ze enigszins ins hersteld. De politieactie duurt nog voort, maar de dreiging is weggenomen, aldus de antiterreur-chef.

Volgens de politie staan de aanhoudingen los van de arrestatie donderdagmiddag van een man in de buurt van het parlementsgebouw, die twee messen bij zich droeg. Ook gisteren heeft de politie een dreiging afgewend, aldus het hoofd van de Britse terrorismebestrijding.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>