Parijs: auto met zeven gascilinders gevonden vlakbij de Notre Dame

In Parijs is een auto met zeven gascilinders gevonden op de Quai de Montebello, langs de Seine aan de overkant van de Notre Dame. De auto is van een man die voorkomt op een lijst met potentiële terreurverdachten. Hij is samen met zijn vrouw opgepakt. De auto werd zaterdagavond ontdekt.

De nummerplaten van de auto waren verwijderd. Een van de zeven cilinders was leeg. Het is niet duidelijk of er een aanslag met de gascilinders was beraamd. Ze waren niet aan elkaar verbonden en hadden geen ontstekingsmiddel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>