Schietpartij in kerk Texas: meer dan 20 doden

In de Amerikaanse staat Texas heeft een schietpartij plaatsgevonden in een kerk. Daarbij zouden meer dan twintig kerkgangers zijn gedood en 15 mensen gewond geraakt. De schietpartij was tijdens de zondagse dienst in een baptistenkerk in Sutherland Springs, een kleine gemeenschap met enkele honderden inwoners, zo’n 60 kilometer van San Antonio.

Ooggetuigen zeggen meer da n20 schorten te hebben gehoord. De schutter vluchtte in een auto en zou korte tijd zijn achtervolgd. Het is onduidelijk of de schutter zelfmoord heeft gepleegd of door de politie is doodgeschoten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>