In de serie TRUMPGEROFFEL: manifestatie Holland Against Hate in Den Haag

Woensdagmiddag 1 februari is het Haagse Malieveld het toneel van een grote demonstratie tegen het inreisverbod van de Amerikaanse president Trump. Drie dagen geleden maakte de organisatoren een Facebookevenement aan onder de naam ‘Holland Against Hate‘. De manifestatie begint om 16.00 uur.

Zie ook: Davids Packman Show – kijk op Trump

Een van de sprekers is minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (en Emancipatie). Er worden duizenden mensen verwacht. waaronder bussen vol demonstranten uit verschillende provincies en middelbare scholieren die voor de demonstratie eerder van school weg mogen. Inmiddels hebben bijna 5 miljoen mensen over de hele wereld een petitie aan Trump getekend die was gestart door het online campagnetwerk Avaaz (petitie: klik hier).

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>