Koning bezoekt hoofdkantoor NAVO in Brussel

Donderdagochtend heeft koning Willem-Alexander het hoofdkantoor van de NAVO in Brussel bezocht. Het is het eerste koninklijke bezoek uit ons land sinds lange tijd. In 1987 was koningin Beatrix er voor het laatst en Willem-Alexander kwam er in 1995 als kroonprins. De koning werd vergezeld door minister Koenders van Buitenlandse Zaken en de Commandant der Strijdkrachten, generaal Middendorp.

De koning werd ontvangen door de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg. Als eerste legde de koning een krans bij het herdenkingsmonument van het NAVO-hoofdkwartier. Na een gesprek met Stoltenberg sprak de koning met generaal Breedlove, de Amerikaanse opperbevelhebber van de NAVO-strijdkrachten.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Koning bezoekt hoofdkantoor NAVO in Brussel

  1. alfons jaworski

    OK maar ik begrijp niet waarom er alleen een foto is van de Koning en de Navo mensen.

    Waarom is er geen foto van het monument met de Koning en en Navo mensen. Nu weet ik nog niet hoe het monument er uit ziet?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>