HEMA opent drie filialen in Dubai

Dit jaar opent HEMA drie winkels in Dubai. Het is voor het eerst dat HEMA haar vleugels buiten Europa uitslaat en volgens de warenhuisketen ‘blijft het in het Midden-Oosten niet bijdeze drie winkels’. Volgens directeur Richard Flint zijn er in Dubai vooral luxe winkels en heeft de lokale bevolking behoefte aan winkels waar de spullen te betalen zijn.

HEMA is verantwoordelijk voor zaken als uitstraling en assortiment van de winkels in Dubai, maar de exploitatie en aanstelling van personeel gebeurt door de Apparel Group, een Arabisch conglomeraat dat wereldwijd 1750 winkels exploiteert. Met de drie nieuw winkels in Dubai heeft HEMA ruim 700 winkels in negen landen. De van oorsprong Nederlandse keten is in handen van een Britse investeringsmaatschappij.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>