NAVO aanval Pakistan eist veel doden

Bij een aanval op een militaire controlepost in Pakistan door een helikopter van de NAVO zijn 26 militairen omgekomen en zeker 14 mensen gewond geraakt. Dat zegt het Pakistaanse leger. Volgens de Pakistane nwas er geen reden voor de aanval. De NAVO bevestigd dat er een schietincident plaatsvond bij de grens en onderzoekt de zaak. De Pakistaanse overheid is woedend en heeft de grens met buurland Afghanistan meteen afgesloten voor alle transporten van de NAVO.

De helikopters van de NAVO zijn gestationeerd in Afghanistan en het toestel kwam van een NAVO-basis.   Vorig jaar kwamen twee Pakistani om het leven bij beschietingen door helikopters van de Verenigde Staten. Ook toe nsloot Pakistan de grens met Afghanistan voor de NAVO.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>