Mega reclamebord Piccadilly Circus schittert weer

Een van de toeristische trekpleisters van Londen is met enorme lichtreclamebord op Piccadilly Circus. Jaarlijks passeren 100 miljoen mensen de reclameschermen. Het bord was negen maanden op zwart gezet, om een nieuw systeem te installeren. De zes individuele led-schermen zijn vervangen door met 800 vierkante meter het grootste led-scherm van Europa, met 11,6 miljoen led-lampjes. 

Op deze plek wordt sinds 1908 groots geadverteerd: Perrier was het eerste merk dat er verlichte advertenties plaatste. Dat gebeurde met gloeilampen, die later werden vervangen door neon en in 2011 door led-verlichting.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>