Turkije: Boeing glijdt na landing bijna Zwarte Zee in

In het noordoosten van Turkije is een vliegtuig na de landing van de baan geraakt en bijna de Zwarte Zee in gegleden. De Boeing 737-800 van de Turkse maatschappij Pegasus bleef in de modder van de helling steken. Aan boord was enige tijd sprake van paniek.

Alle 162 passagiers en bemanningsleden zijn veilig uit het vliegtuig gekomen en niemand is gewond geraakt, aldus de Turkse autoriteiten. Het toestel was onderweg van de Turkse hoofdstad Ankara naar Trabson. Na inspectie is de landingsbaan van het vliegveld bij Trabson weer vrijgegeven. Naar het ongeval is een onderzoek ingesteld.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>