Busongeluk Nepal: zeker 31 doden

In Nepal zijn bij een busongeluk zeker 31 passagiers om het leven gekomen. Zestien mensen raakten gewond en tientallen worden nog vernist. De bus raakte zaterdagnacht van de weg ten oosten van de hoofdstad Kathmandu en stortte in een rivier. De oorzaak is nog niet bekend.

Ook is niet duidelijk hoeveel mensen er in de bus zaten. In eerste instantie reden 17 mensen mee, maar de chauffeur stopte onderweg een paar keer: toen kwamen er tientallen mensen bij. De chauffeur zou te hard hebben gereden. Het zoeken naar lichamen is moeilijk door gevaarlijke stromingen in het water. Ongelukken op de weg komen veel voor in Nepal. De wegen en voertuigen zijn er slecht onderhouden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>