Drie Nederlanders omgekomen op Duitse snelweg bij Frankfurt

Op de Autobahn in de buurt van de Duitse stad Frankfurt zijn zaterdagavond drie Nederlanders om het leven gekomen bij een ongeluk met een spookrijder. Een 34-jarige Poolse chauffeur van een kleine vrachtwagen dacht op de A67 bij Rüsselsheim een file te kunnen vermijden door om te draaien.

Hj reed met hoge snelheid tegen het verkeer in en knalde op twee auto’s. In de ene auto zaten de drie Nederlanders, in de andere- met Duits kenteken – zaten vier mensen; zij raakten lichtgewond. De Pool kwam klem te zitten door het ongeluk en raakte ernstig gewond. Over de identiteit van de Nederlanders wil de politie nog niets kwijt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>