Treinongeluk Egypte: zeker 36 doden en meer dan 100 gewonden

In het noorden van Egypte zijn twee treinen frontaal op elkaar gebotst in de buurt van Alexandrië. Daarbij zijn zeker 37 mensen om het leven gekomen en 132 mensen gewond geraakt. Gevreesd wordt dat het dodental nog oploopt. De ene trein was vertrokken uit de hoofdstad Caïro en de andere uit Port Said.

Er waren zo’n 75 ambulances nodig om alle doden en gewonden te vervoeren. De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk; een team is naar de onheilsplek gegaan om onderzoek te doen. In Egypte gebeuren vaker treinongelukken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>