Piloot vliegtuig met motorpech: ‘Ik hoop dat jullie allemaal willen bidden’

Zondag keerde een vliegtuig van AirAsia na anderhalf uur vliegen terug op de luchthaven van het Australische Perth. Het toestel was op weg naar Kuala Lumpur. Inzittenden hoorden een explosie in de motor, waarna het toestel ging trillen ‘als een centrifugerende wasmachine’, aldus passagiers. 

De piloot zei: ‘Ik hoop dat jullie allemaal willen bidden, dat ga ik ook doen. Hopelijk komen we veilig thuis.’ Hij zei tijdens de vlucht dat er motor problemen waren, maar AirAsia heeft dat nog niet bevestigd. Het toestel landde veilig in Perth, onder applaus van alle inzittenden. Er waren geen gewonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>