Australië: vliegtuig maakt noodlanding vanwege groot gat in motor

In Australië is een passagiersvliegtuig teruggekeerd naar de luchthaven van Sydney, omdat er een groot fat in de motor was geconstateerd. De Airbus A330 van China Eastern Airlines was onderweg van Sydney naar Shanghai, maar een uur na de start meldde de piloot problemen met de motor. Hij besloot rechtsomkeert te maken.

Een aantal passagiers zou een brandlucht hebben geroken, anderen zeiden na het opstijgen een luid klap bij de linkermotor te hebben gehoord. De stoelen in de buurt van de linkermotor werden uit voorzorg ontruimd. Het personeel probeerde de passagiers te kalmeren, maar er zou wel sprake van paniek zijn geweest. De luchtvaartmaatschappij brengt alle passagiers vandaag naar hun bestemming. De inspectie van de luchtvaart onderzoekt het incident.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>