Filipijnen: bus stort in ravijn – tientallen doden

In de Filipijnen zijn zeker 24 mensen om het leven gekomen toen een bus in een ravijn te pletter stortte, zo’n 200 kilometer ten noorden van de hoofdstad Manilla. Reddingswerkers hebben moeite om de bus en de slachtoffers te bereiken. Ze moeten via touwen in de kloof afzakken. In de bus zaten zo’n 45 passagiers. Volgens de politie zijn veel overlevenden er slecht aan toe.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet zeker. Waarschijnlijk begaven de remmen van de bus het. In de Filipijnen gebeuren vaker dodelijke verkeersongelukken door slecht onderhoud van wegen en voertuigen. Het is een van de dodelijkste verkeersongelukken van de laatste jaren in de Filipijnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>