Vliegtuigje stort neer in Portugal: vijf doden

In het Portugese Tires, niet ver van de hoofdstad Lissabon, is maandag een vliegtuigje neergestort in de buurt van een supermarkt. Alle vier inzittenden – drie Fransen en een Zwitser – en een persoon op de grond kwamen daarbij om het leven. Op de grond zou een vrachtwagenchauffeur zijn omgekomen. Het vliegtuigje kwam op de vrachtwagen terecht, die daarop in brand vloog.

Daarna kwam het toestel neer op een parkeerplaats naast een supermarkt. De oorzaak van het incident is ngo niet duidelijk. Het toestel was net opgestegen van Tires, in de buurt van de badplaats Cascais, zo’n 20 kilometer ten westen van Lissabon. Het vliegtuigje werd vooral privé gebruikt en was op weg naar Marseille in Frankrijk, aldus de lokale hulpdiensten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>